Listan med de snyggaste räddningarna

Publicerad: 2011-10-17 16:29

Ny vecka och nytt avsnitt av Veckans snyggaste räddning i Elitserien Play. Vi har fått fram den första kandidaten till titeln "Årets räddning" samtidigt som vi presenterar veckans lista och inte minst veckans vinnare.

Veckans snyggaste är tillbaka och precis som förra säsongen kommer det två nya avsnitt varje måndag efter en vecka där vi haft spel i Elitserien. Du kan njuta av Veckans snyggaste mål samt Veckans snyggaste räddning här på Hockeyligan.se och i Elitserien Play.

Under den förra veckan fick läsarna på Hockeyligan.se rösta fram den första kandidaten till "Årets räddning" då vinnarna från de fyra första veckorna ställdes mot varandra. Bland er som röstade var det Malin Sund från Umeå som lottades fram som vår stora vinnare med priserna NHL12 från EA Sports, Elitseriens Årskrönika på DVD och värdekod till tränarspelet Coach LeMat.

Nu är vi tillbaka med ett nytt avsnitt och en ny vinnare av förra veckans snyggaste räddning. Vi garanterar er flera otroliga räddningar när vi valt ut topp fem från förra veckan och listan toppas av två spektakulära plockhandsräddningar.

 
VECKANS SNYGGASTE 17 OKT

I 28 avsnitt under säsongen kommer vi att presentera Veckans snyggaste räddning. I vart fjärde avsnitt har du som besökare sen möjligheten att påverka och skicka din favorit till den stora finalen som avgörs direkt när den sista SM-finalen spelats och ett lag lyft LeMat's pokal mot skyn.

Vilken målvakt kommer att svara för årets snyggaste räddning?

VAD TYCKER DU?

Har vi gjort bort oss totalt? Vilken spelare borde ha vunnit och varför? Vi tar gärna emot feedback, glada tillrop och motivering till varför andra bör rösta som du gjort.
www.facebook.com/Elitserien

JOHAN HOLMQVIST
Johan Holmqvist
  • Född

    1978-05-24

  • Längd

    186 cm

  • Vikt

    90 kg

klubblogo
...BLEV KLAR FÖR FINAL

Efter det att omröstning skett bland de fyra första vinnarna av Veckans snyggaste räddning har vi nu den första kandidaten till titeln "Årets räddning". Brynäs Johan Holmqvist har minst en plats garanterad i den stora finalen som avgörs efter säsongen.