Jonathan Hedström är Elitserieprofilen

Publicerad: 2011-12-01 14:35

I 24 avsnitt under säsongen kommer vi tack vare elitserieklubbarnas web-TV att få träffa profiler i Elitserien. Vi har nu kommit fram till säsongens åttonde avsnitt där vi får lära känna Timrås Jonathan Hedström lite bättre. Vi lär oss receptet på biff á la Hedström, får höra hur maten blivit en för viktig del av hans liv och några historier från ryska KHL.

Klubbarnas web-TV kommer under säsongen att i samarbete med Elitserien Play och CANAL+ Hockey att presentera inte mindre än 24 avsnitt av programmet Elitserieprofilen. I varje avsnitt får vi träffa en spelare i Elitserien som berättar om sin passion för hockeyn samt vem han är på isen såväl som utanför.

Varje klubb kommer att presentera två profiler under säsongens gång där CANAL+ Hockey sänder avsnitten först innan de presenteras här på Hockeyligan.se och i Elitserien Play.

 
VAD ÄR ELITSERIEPROFILEN?

Programmet Elitserieprofilen kommer i 24 avsnitt under säsongen 2011/2012 att komma under skinnet på spelarna i Elitserien.

JONATHAN HEDSTRÖM
Jonathan Hedström
  • Född

    1977-12-27

  • Längd

    183 cm

  • Vikt

    89 kg

klubblogo
..ÄR NÄSTE MAN PÅ TUR

I dagens avsnitt av Elitserieprofilen får vi lära känna Timrås Jonathan Hedström lite bättre. Hedström har en hel del historier att berätta, bland annat från hans tid i ryska KHL.