Sheriffen Frögren lämnar Färjestad

Publicerad: 2012-04-04 12:50

Efter tisdagens uttåg i SM-slutspelet bekräftade Jonas Frögren att han har spelat färdigt i Färjestad för den här gången. "Jag kommer inte att spela i Färjestad nästa år" säger backen till karlstadlagets hemsida.

Efter att hans Färjestad fick se sig besegrat med 4-1 i matcher i SM-semifinalserien mot Brynäs meddelar Jonas Frögren nu alltså att han lämnar FBK.

- Det är inget klart än, men jag kommer inte spela i Färjestad nästa år, säger Frögren till Färjestads hemsida och berättar vidare att det blir en flytt till Ryssland och KHL.

- Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Jag är rädd för att ångra mig efter karriären att jag inte tog chansen. Det är en utmaning och en bra liga, säger FBK:s sheriff och försvarsgeneral.

Vilken klubb det blir vill han dock inte avslöja än.
- Inte förrän det är helt klart.

Det rör sig hur som helst om ett tvåårskontrakt i Ryssland. Men backen lämnar samtidigt ändå en liten öppning för spel i Färjestad framöver.

- Det kan jag inte säga nu. Det vore ju drömmen. Men det gäller att vara hel och man vet ju aldrig. Man blir ju inte yngre.

Färjestads sportchef om läget inför nästa säsong

 
JONAS FRÖGREN
Jonas Frögren
  • Född

    1980-08-28

  • Längd

    187 cm

  • Vikt

    88 kg

klubblogo
RESULTAT
Tisdag 3 april

Se highlights från matchen