Nedsläpp: Järnkrok åter, SAIK möblerar om

Publicerad: 2012-04-12 17:48

SM-finalserien fortsätter i kväll i Gävle med match nummer 2. Hemmalaget Brynäs har 1-0 i matcher inför nedsläpp, vilket betyder att Skellefteå måste vinna minst en match på bortais för att kamma hem SM-guldet. Hockeyligan.se har nu tagit en titt på kvällens laguppställningar, där vi konstaterar att Calle Järnkrok är tillbaka i hemmalaget efter sjukdom och att Skellefteå vaskar om rejält i laget.

Brynäs - Skellefteå

Brynäs leder med 1-0 i matcher i bäst av sju.

Senast saknades Calle Järnkrok i Brynäs på grund av sjukdom. I kväll är han däremot tillbaka och återförenas med Jakob Silfverberg och Sebastian Wännström i lagets offensivt vassaste formation.

I övrigt är Sebastian Lauritzen och Andreas Dackell (numera i båset) på frånvarolistan för hemmalaget. Jonathan Carlsson finns inte med i truppen, Emil Molin är extraforward

Gästande Skellefteå får i kväll klara sig utan Johan Forsberg och Lee Goren. Rasmus Edström har varit långtidsskadad och finns ännu inte med i laget.

Sett till formationerna före match är det en hel del omkastningar som görs med anledning av Forsbergs och Gorens frånvaro. Ett exempel är att poängkungen Bud Holloway spelar tillsammans med Oscar Lindberg och Jimmie Ericsson - se vår liverapportering för redovisning av hela laguppställningen!

Uppdatering: Efter publicering av denna artikel har Skellefteå själva redovisat en annan laguppställning.

Följ matchen i text och video

Kvällens match följer du via Elitserien Arena, där du hittar artiklar och video både inför och efter match - och under match självfallet även liverapportering med statistik.

Via vår mobila applikation Elitserien 2011/2012 (för iOS och Android) kan du också följa händelserna - och därtill har du möjlighet att ta del av helt unika målklipp.

Mycket nöje!

 
MATCHGUIDE
Torsdag 12 april 19:00
Läkerol Arena
  
RESULTAT
Tisdag 10 april

Se highlights från matchen