Läsarna: Skellefteå vinner i kväll

Publicerad: 2012-04-19 15:20

Nu har Hockeyligans läsare sagt sitt: det blir en sjunde och avgörande match på lördag. "Hoppas verkligen SAIK tar detta ikväll" skriver Annelie på Hockeyligans facebook-sida.

Brynäs har redan tappat två av matchbollarna, och om läsarna får rätt tappar man även den tredje.

När Hockeyligan.se frågade läsarna på Facebook vilka som vinner kvällens match svarade en majoritet att det blir Skellefteå som tar hem det.

"Som MoDo.it vill jag se en SAIK vinst..dels för att guldet ska till Norrland och för att man får isåfall se 1 match till..7.e avgörande..kan inte bli annat än galet spännande!", skriver Angelina på Hockeyligans facebook-sida.

Skärmdump av omröstning
En skärmdump från Hockeyligans Facebook-sida klockan 15.00.

Oerhört jämnt

Men det ska tilläggas att det är en mycket knapp majoritet. När omröstningen lästes av klockan 15 skiljde det nämligen bara 48 röster - av totalt 3030. Det ger Skellefteå 50,8 procent av rösterna medan Brynäs landar på 49,2 procent, så det finns med andra ord många som tror på gävlelaget också.

"Sista matchen för säsongen överhuvudtaget förhoppningsvis", skriver Jakob på Hockeyligans facebook-sida.

Svårt att få det mycket jämnare alltså, men å andra sidan har fyra av de fem matcherna hittills slutat med uddamålsseger åt det ena hållet eller det andra, så resultatet i omröstningen kommer kanske inte som en överraskning.

 
MATCHGUIDE
Torsdag 19 april 19:00
Läkerol Arena
  
PUCKSNACK

Pucksnack inför torsdagens match

Pucksnack laddar upp inför SM-final 6 mellan BIF-SAIK

SENASTE MATCH
Tisdag 17 april

Se highlights från matchen