Veckans snyggaste mål: Guldmålet

Publicerad: 2012-04-23 14:20

Den sista veckan med spel gav oss ett nytt mästarlag - och en hel del snygga mål. Den här veckan bjuder vi dock på en lite annorlunda lista.

Det börjar närma sig final i Årets mål. Med start måndag 30 april, och en vecka framåt, är omröstningen öppen för alla. Hittills har vi skakat fram sex kandidater, nu behöver vi två till.

Den sjunde finalisten kan du rösta fram här intill. Du väljer mellan de sex tvåorna från tidigare under säsongen, kolla klippet för att friska upp ditt minne.

Den åttonde finalisten kommer vi presentera för er lagom till finalen den 30 april. Det blir ett "wildcard" från finalspelet.

Vinn fina priser

Så, för att summera: hjälp oss att skaka fram den sjunde finalisten genom att rösta här intill. I vanlig ordning har du chansen att vinna ett prispaket bland annat bestående av spelet NHL12 från EA Sports.

Veckans vinnare

Förutom de sex "tvåorna" bjuder vi er i veckans avsnitt på fyra snygga fullträffar den senaste veckan. Och veckans vinnare är, trots sitt namn, värd sin vikt i guld.

De sex klara finalisterna:

Josh Soares, Växjö
Se Soares mål.

Sami Sandell, Luleå
Se Sandells mål.

Oscar Steen, AIK
Se Steens mål.

Steve Saviano, Växjö
Se Savianos mål.

Mika Pyörälä, Frölunda
Se Pyöräläs mål.

Bud Holloway, Skellefteå
Se Holloways mål.

 
RÖSTA

Hjälp oss att ta fram den sjunde kandidaten till tävlingen Årets mål. Du väljer din favorit bland dessa tvåor från tidigare under säsongen.

Vilken spelare vill du se i final?

[[voting:13]]

JAKOB SILFVERBERG
Jakob Silfverberg
  • Född

    1990-10-13

  • Längd

    183 cm

  • Vikt

    83 kg

klubblogo
...VANN DEN HÄR VECKAN

Det här med viktiga mål... räknas det matchvinnande från en avgörande SM-final? Och det skadar ju knappast att det var riktigt snyggt också.