• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Pucksnack gör dig redo för nedsläpp

10 januari 2013 13:10

Ännu en torsdag är här och i vanlig ordning innebär det en fullspäckad omgång i Elitserien. Med Pucksnack får du kolla på alla matcher och dess förutsättningar.


Det är norr mot söder i Luleå när hemmalaget tar emot tabelljumbon Rögle. Rögle som jagar i lagen ovanför i tabellen och som närmast kommer till spel med två raka segrar i ryggen.

Skellefteå jagar snabb revansch efter sin stjärnsmäll senast mot Linköping (förlust 0-6) nu när man möter Timrå. Timrå som har sju raka förluster, och som inte mäktat med ett enda mål framåt på sina fyra senaste matcher. Vidare i Örnsköldsvik så väntar ett förmodat jämnt möte mellan MODO-Brynäs.

På Hovet så väntar en match av yttersta vikt för AIK när man gästas av Frölunda. Ska AIK ha ordentligt hugg på slutspel så vill det till att man kan knipa tre poäng ikväll.

Samma förutsättningar gäller för Växjö när man jagar sin första hemmaseger på över en månad. För motståndet står ett formtoppat Linköping. Dessutom väntar kanske en potentiell slutspelsmatch i Kinnarps Arena där HV71 möter Färjestad.