Nordqvist serverades "Veckans snyggaste"

Publicerad: 2012-11-05 15:10

Vi går nu in i landslagsuppehåll. Men "Veckans snyggaste" tar inte paus för det. Kolla här in det snyggaste målen som gjordes den förra veckan i Elitserien.

I topp hittar vi Brynäs Jonas Nordqvist som bara hade att sätta klubban till efter ett läckert förarbete av hans lagkamrater.

Sebastian Enterfeldt passade bakom ryggen till Johan Harju som tog pucken bakom mål. Väl där var det hans tur att passa bakom ryggen. In med pucken framför mål där Jonas Nordqvist fanns placerad. Nordqvist satte klubban till och det snygga målet var ett faktum.

Det här är kandidaterna

Det här målet gör att Nordqvist kvalificerar sig, tillsammans med de tidigare veckovinnarna Petr Vampola i Växjö, Fredrik Hynning i AIK och Oscar Lindberg i Skellefteå, som en av kandidaterna du kan rösta vidare till finalomröstningen senare i vår. 

Rösta - och vinn!

Nu är det du som bestämmer. Vem av dessa fyra veckovinnare har stått för det snyggaste målet? Rösta här på hockeyligan.se och ha chansen att kamma hem fina priser som värdekoder i tränarspelet Coach LeMat och TV-spelet NHL 13 från EA Sports! 

 
Veckans snyggaste mål

 

Veckans snyggaste

Varje måndag presenterar vi de snyggaste målen som gjorts under den gångna veckan. När fyra veckovinnare utsetts så är det upp till dig att rösta vidare just din favorit som en kandidat till årets mål senare i vår.

Vidare till final:
Nummer: Namn: Lag:
21 T. Koivisto Luleå