Vilken målvakt gjorde "Veckans räddning"?

Publicerad: 2016-01-11 13:45

Ett nytt avsnitt av "Veckans räddning" här på SHL.se är här. Nu är det upp till dig som besökare att bestämma, vem av dessa fem kandidater som ska få äran att plocka hem segern över denna omröstning kring "Veckans räddning".

Här nedan listas kandidaterna du kan rösta på denna vecka. Du har till måndagen 18 januari på dig att rösta och du kan bara rösta på en kandidat. Vinnaren i denna omröstning kommer att gå vidare till nästa omröstningsomgång.

Fredrik Pettersson-Wentzel

Lars Haugen - Färjestad BK

Marcus Högberg - Linköping HC

Bernhard Starkbaum - Brynäs IF

Julius Hudacek - Örebro Hockey

Rösta gör du i modulen till höger här i artikeln. Vinnaren i omröstningen redovisas samtidigt som nästa veckas nya omröstning kommer ut. Exakt hur proceduren för "Veckans mål" och "Veckans räddning" går till ser du också här till höger.

 
Veckans räddning

 

Veckans mål och räddning

SHL:se plockar ut fem kandidater varje vecka i kategorin "Veckans mål" och "Veckans räddning". En omröstning sker under veckans gång och en veckovinnare koras.

Vid varje landslagsuppehåll sammanställs alla veckovinnare och en omröstning mellan dessa sker. Vinnarna (olika antal, beroende på antal veckovinnare vid varje enskilt uppehåll) i dessa omröstningar blir klara som kandidater till "Årets mål" och "Årets räddning".

Totalt kommer tio kandidater att koras i varje kategori, och mellan dessa tio kommer sedan kampen att stå om att få titeln "Årets mål" och "Årets räddning". Detta sker efter säsongens slut i SHL Awards.  

Vidare till nästa omgång:

Dessa spelare är klara till nästa omröstning som handlar om att bli kandidater till årets mål. Den omröstningen kommer ske i samband med nästa landslagsuppehåll.

Vecka: Namn: Klubb:
1 Jonas Gunnarsson MIF
Kandidater till årets mål

Dessa spelare är klara kandidater till "Årets räddning". Den omröstningen kommer ske i samband med SHL Awards efter säsongen slut.

Vecka: Namn: Klubb:
39 Justin Pogge FBK
42 Julius Hudacek ÖHK
44 Justin Pogge FBK
45 Oscar Dansk RBK
47 Markus Svensson SKE
51 Oscar Dansk RBK