Vem anser du gjorde "Veckans mål"?

Publicerad: 2016-02-29 14:30

Ett nytt avsnitt av "Veckans mål" här på SHL.se är här. Nu är det upp till dig som besökare att bestämma, vem av dessa fem kandidater som ska få äran att plocka hem segern över denna omröstning kring "Veckans mål".

Här nedan listas kandidaterna du kan rösta på denna vecka. Du har till måndagen 7 mars på dig att rösta och du kan bara rösta på en kandidat. Vinnaren i denna omröstning kommer att gå vidare till nästa omröstningsomgång. 

Joel Eriksson-Ek - Färjestad BK

Matt Anderson - Djurgården Hockey

Ponthus Westerholm - Brynäs IF

David Åslin - Rögle BK

Ville Leino - Växjö Lakers

Rösta gör du i modulen till höger här i artikeln. Vinnaren i omröstningen redovisas samtidigt som nästa veckas nya omröstning kommer ut. Exakt hur proceduren för "Veckans mål" och "Veckans räddning" går till ser du också här till höger.

 
Veckans Mål

 

Veckans mål och räddning

SHL:se plockar ut fem kandidater varje vecka i kategorin "Veckans mål" och "Veckans räddning". En omröstning sker under veckans gång och en veckovinnare koras.

Vid varje landslagsuppehåll sammanställs alla veckovinnare och en omröstning mellan dessa sker. Vinnarna (olika antal, beroende på antal veckovinnare vid varje enskilt uppehåll) i dessa omröstningar blir klara som kandidater till "Årets mål" och "Årets räddning".

Totalt kommer tio kandidater att koras i varje kategori, och mellan dessa tio kommer sedan kampen att stå om att få titeln "Årets mål" och "Årets räddning". Detta sker efter säsongens slut i SHL Awards.  

Vidare till nästa omgång:

Dessa spelare är klara för nästa omröstningsomgång. Den omröstningen kommer ske i nästa uppehåll.

Vecka: Namn: Klubb:
8 Frederik Storm MIF
Redan klara kandidater

Dessa spelare är klara som kandidater till "Årets mål". Den omröstningen kommer ske i samband med SM-slutspelet och finalen sker i SHL Awards efter säsongens slut.

Vecka: Namn: Klubb:
39 Magnus Nygren FBK
40 Anton Rödin BIF
41 Martin Johansson ÖHK
44 Joel Lundqvist FHC
47 Adam Pettersson SKE
51 Andreas Thuresson MIF
2 Kent McDonell MIF
3 Mattias Guter KHK
Lucas Carlsson  BIF