• Huvudsponsorer

Tor 12 Okt  (6 matcher)
Fre 13 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Idag  (7 matcher)
Lör 21 Okt  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)

Listan med de snyggaste räddningarna

17 oktober 2011 16:29

Ny vecka och nytt avsnitt av Veckans snyggaste räddning i Elitserien Play. Vi har fått fram den första kandidaten till titeln "Årets räddning" samtidigt som vi presenterar veckans lista och inte minst veckans vinnare.


Veckans snyggaste är tillbaka och precis som förra säsongen kommer det två nya avsnitt varje måndag efter en vecka där vi haft spel i Elitserien. Du kan njuta av Veckans snyggaste mål samt Veckans snyggaste räddning här på Hockeyligan.se och i Elitserien Play.

Under den förra veckan fick läsarna på Hockeyligan.se rösta fram den första kandidaten till "Årets räddning" då vinnarna från de fyra första veckorna ställdes mot varandra. Bland er som röstade var det Malin Sund från Umeå som lottades fram som vår stora vinnare med priserna NHL12 från EA Sports, Elitseriens Årskrönika på DVD och värdekod till tränarspelet Coach LeMat.

Nu är vi tillbaka med ett nytt avsnitt och en ny vinnare av förra veckans snyggaste räddning. Vi garanterar er flera otroliga räddningar när vi valt ut topp fem från förra veckan och listan toppas av två spektakulära plockhandsräddningar.