• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan

Ännu en återvändare presenterad av Linköping

19 april 2017 18:28

Linköping har sedan tidigare värvat tillbaka publikfavoriten Tony Mårtensson till klubben. På onsdagen blev nästa återvändare klar - poängstarka backen Chad Billins.


Chad Billins värvades till Linköping från Luleå inför säsongen 2015/2016 och växte omedelbart ut till en av lagets viktigaste kuggar. Amerikanen stod under den säsongen för 31 poäng, näst flest av samtliga backar i ligan. Efter säsongen valde dock 27-åringen att testa lyckan i Vancouver Canucks organistaion, väl där blev det 72 matcher och 20 poäng i AHL-klubben Utica Comets. På onsdagen stod det klart att han återvänder till SHL och Linköping på ett tvåårskontrakt.

– Jag kunde inte vara mer glad över att få komma tillbaka till LHC. Att spela inför fansen och vara en del av en sån fin organisation känns väldigt bra, säger Billins till LHC:s hemsida.

Bilins blir Linköpings fjärde nyförvärv efter nämnde Mårtensson, Fredrik Karlström och Jimmy Andersson och Fredrik Emwall är nöjd med sin senaste pusselbit till lagbygget.

– Det känns väldigt kul att få välkomna honom tillbaka. Chad gjorde det väldigt bra hos oss under sin tidigare sejour och han är den typen av back som vi vill ha in i vårt lagbygge, säger klubbens General Manager.

Kort tidigare meddelade östgötarna att Garrett Roe utnyttjat en uppsägningsklausul i sitt kontrakt och lämnar för spel utomlands.