• Huvudsponsorer

Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Lör 21 Okt  (5 matcher)
Idag  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Forward till Linköping - klar för två år

18 april 2017 15:25

Linköping har knutit till sig en profilstark forward från Karlskrona. Seriekonkurrentens rivjärn Jimmy Andersson har skrivit på för två säsonger med LHC.


– Jimmy är en karaktärsspelare med en väldigt hög arbetsmoral. Vi ser honom som ett bra tillskott till vår nuvarande trupp och vi hoppas att Jimmy ska fortsätta utvecklas som spelare hos oss i LHC, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall till klubbens hemsida.

Jimmy Andersson kommer närmast från fyra säsonger med Karlskrona, där de senaste två spenderats i SHL. Den 27-årige forwarden är känd för sin höga fart och noterades den gångna säsongen för 17 poäng på 49 matcher.

Ytterligare klubbar på Jimmy Anderssons långa meritlista är HV71, Oskarshamn och Vita Hästen. Nu går flytten vidare till Linköping, som har tecknat ett tvåårigt avtal med Andersson.

– Det känns väldigt bra att det äntligen är klart. Jag ser det som en stor möjlighet att växa som spelare i en miljö och omgivning där jag kan göra det, kommenterar Andersson via LHC:s hemsida.