• Huvudsponsorer

Tor 12 Okt  (6 matcher)
Fre 13 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Lör 21 Okt  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)

Fredrik Warg: "Lutar åt spel i Elitserien"

28 maj 2012 15:55

Säsongen 2010/2011 ingick Fredrik Warg i Skellefteås fruktade förstakedja tillsammans med Joakim Lindström och Mikko Lehtonen. Nu tyder det mesta på att centern kommer att återvända till Sverige till den kommande säsongen. "Det lutar åt att det blir spel i Elitserien till hösten" säger Warg till Hockeyligan.se.


Fredrik Warg spelade den gångna säsongen för KHL-laget Dinamo Riga, där han noterades för 17 poäng på 49 matcher, men nu pekar alltså mycket på att 33-åringen från Boliden återvänder till Elitserien.

- Just nu är det inte aktuellt att fortsätta i KHL och det lutar nog i stället mest åt spel i Elitserien. Men ingenting är klart ännu, säger Warg och fortsätter:

- Jag är fortfarande öppen för spel utomlands, men då ska det vara någonting riktigt riktigt bra. Det har funnits intresse från Schweiz och Schweiz är alltid intressant, men just nu finns ingenting konkret och därför lutar det som sagt mest åt spel i Sverige till hösten.

"Har några alternativ"

Centern har tidigare spelat för MODO, Timrå och Skellefteå och har så här långt spelat 507 elitseriematcher samt 77 slutspelsmatcher, där han totalt har hunnit med 188 respektive 24 poäng.

Hur många elitserielag är med i bilden?
- Jag har några alternativ i Elitserien och vi får se vad som känns bäst för magkänslan.

När tror du att någonting blir klart?
- Som alltid kan det gå fort fram eller så kan det dra ut på tiden. Men ingenting blir nog klart i dag i alla fall, säger Warg med ett skratt.

Är det aktuellt att återvända till Skellefteå?
- Det vore självklart ett jättebra alternativ, men vi får se vad som händer.