• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Spelarnas istid live i Elitserien Arena

21 september 2011 16:25

Den som har väntat på något gott har nu väntat tillräckligt länge! Här på Hockeyligan.se kan du precis som under tidigare säsonger följa matcherna i Elitserien i textform. Vi har nu lagt in spelarstatistik med mål, skott, tacklingar med mera, återinfört "måltutan" - och dessutom förbättrat funktionaliteten med helt ny istid live under matcherna!


Matcherna i Elitserien följer du som vanligt i textform på Hockeyligan.se, om du så önskar. Via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se, bjuds du på tränarkommentarer, beskrivningar av mål och mängder av statistik från matcherna. Mål, assist, plus/minus, tacklingar, tekningar och annat finns att ta del av.

Nytt för denna säsong är att vi nu också har möjlighet att presentera aktuell istid för spelarna, direkt under pågående match!

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas utöver liverapporteringen information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match". Motsvarande funktion finns för "Efter match", under "Highlights" samlas säsongens senaste highlights och under "Bildgalleri" kan vi ofta redan under pågående matcher visa stillbilder från Pic-Agency Sweden.

Mycket nöje!