• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan

Nedsläpp: Eric Himelfarb tillbaka i Linköping

21 september 2013 17:29

Efter eftermiddagens fyra matcher väntar nedsläpp 18:30 i de återstående två bataljerna som tillhör omgång fyra i SHL 2013/2014. Växjö möter Brynäs och Linköping tar emot Frölunda, vi har kollat till samtliga laguppställningar strax innan ledsläpp.


Växjö Lakers - Brynäs IF

I hemmalaget är både Noah Welch åter redo för spel och återfinns i startuppställningen. När det gäller forwards blir det samma enheter som senast där Johan Markusson saknas och Mikael Johansson finns med som extraforward. Mattias Modig fortsätter i mål.

Gästande Brynäs ändrar om något i sin backuppställning där Simon Bertilsson spelar tillsammans med Ryan Gunderson. Robin Jacobsson matchas med Lukas Kilström och Jörgen Sundqvist inleder i backpar med Dennis Persson.

Linköpings HC - Frölunda HC

I hemmalaget Linköping gör Eric Himelfarb säsongsdebut när han är tillbaka efter skådefrånvaro och går in i fjärdeformationen med Joakim Hagelin och Erik Lindhagen. I övrigt ställer Linköping upp med samma laguppställning som i den senaste matchen.

Frölunda kommer senast från förlust på hemmaplan mot Färjestad och kommer ikväll till spel med några ändringar i tredje och fjärde formationen. Gustav Rydahl, Alexander Wennberg och Fabian Brunnström står uppskrivna tillsammans i tredjekedjan medan Evan McGrath, Nicklas Lasu och Mats Rosseli Olsen är kvällens fjärdeformation.