• Huvudsponsorer

Nedsläpp: Eric Himelfarb tillbaka i Linköping

21 september 2013 17:29

Efter eftermiddagens fyra matcher väntar nedsläpp 18:30 i de återstående två bataljerna som tillhör omgång fyra i SHL 2013/2014. Växjö möter Brynäs och Linköping tar emot Frölunda, vi har kollat till samtliga laguppställningar strax innan ledsläpp.


Växjö Lakers - Brynäs IF

I hemmalaget är både Noah Welch åter redo för spel och återfinns i startuppställningen. När det gäller forwards blir det samma enheter som senast där Johan Markusson saknas och Mikael Johansson finns med som extraforward. Mattias Modig fortsätter i mål.

Gästande Brynäs ändrar om något i sin backuppställning där Simon Bertilsson spelar tillsammans med Ryan Gunderson. Robin Jacobsson matchas med Lukas Kilström och Jörgen Sundqvist inleder i backpar med Dennis Persson.

Linköpings HC - Frölunda HC

I hemmalaget Linköping gör Eric Himelfarb säsongsdebut när han är tillbaka efter skådefrånvaro och går in i fjärdeformationen med Joakim Hagelin och Erik Lindhagen. I övrigt ställer Linköping upp med samma laguppställning som i den senaste matchen.

Frölunda kommer senast från förlust på hemmaplan mot Färjestad och kommer ikväll till spel med några ändringar i tredje och fjärde formationen. Gustav Rydahl, Alexander Wennberg och Fabian Brunnström står uppskrivna tillsammans i tredjekedjan medan Evan McGrath, Nicklas Lasu och Mats Rosseli Olsen är kvällens fjärdeformation.