• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec

Rögle presenterar tre nyförvärv

12 april 2017 16:23

Rögle presenterade under onsdagen tre nyförvärv inför den kommande säsongen. Det handlar om målvakten Emil Kruse får BIK Karlskoga och backarna Craig Schira från Luleå och Alexander Younan från Vita Hästen.


Kontrakten med samtliga tre nyförvärv är skrivna på två år.

– Vårt intresse för Emil växte under kvalmatcherna där han gjorde bra ifrån sig mot oss. Vi bedömer att han har stor utvecklingspotential och det ska bli intressant att se han hos oss, säger sportchefen Anders Carlsson till klubbens hemsida om målvakten Emil Kruse, innan han fortsätter att berätta om de två backförvärven:

– Craig Schira är en spelare vi blivit väldigt förtjust i när vi har mött Luleå de två senaste åren i SHL. Han är stark och tuff och etablerad på den här nivån. Han kommer att hjälpa oss.

– Younan är en stor och stark back som tävlar varje dag. Vi ser en stor potential i Alexander, han har spelat i landslagen som junior.

Samtidigt berättar Rögle via sin hemsida att Sebastian Wännström kommer att lämna klubben medans forwardsduon Edwin Hedberg och Taylor Matson har förlängt sina avtal.