• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Nedsläpp: Ingen comeback för Goren i kväll heller

19 april 2012 17:52

3-0 i matcher har blivit 3-2. Fyra matchbollar är helt plötsligt två. Förra gången det begav sig i Gävle träffade Jakob Silfverberg stolpen på ett straffslag i förlängningen - i kväll får han och hela Brynäs en ny chans att avgöra på hemmaplan. Vi ger er läget i lagen inför nedsläpp!


Brynäs kommer till spel med samma lag som senast vad gäller utespelare. Det innebär som bekant att långtidsskadade Sebastian Lauritzen saknas. Andreas Dackell har tvingats sluta och stöttar numera laget från båset.

Målvaktsfrågan är intressant. Senast fick Johan Holmqvist chansen, och det återstår att se vem Tommy Jonsson skickar in mellan stolparna i kväll. Det reder vi givetvis ut i vår lajvrapportering så fort vi har officiell information.

Den enda ändringen i hemmalaget är att Simon Löf är uppsatt i tredje backpar med Jörgen Sundqvist. Lars Jonsson är därmed sjundeback.

Goren och Edström borta för Skellefteå

Skellefteå tvingades klara sig utan Lee Goren, Johan Forsberg och Rasmus Edström uppe i Västerbotten när laget vann med 3-2 senast. Pierre-Edouard Bellemare tvingades dessutom kliva av med vad som först såg ut att vara en hjärnskakning, men han finns med i uppställningen i dag. Det gör även Forsberg som ersätter Adam Pettersson som extraspelare.

Goren och Edström saknas alltjämt, trots snacket om att den förstnämnde skulle ha varit tillbaka i kväll.

Följ matchen i text och video

Kvällens match följer du via Elitserien Arena, där du hittar artiklar och video både inför och efter match - och under match självfallet även liverapportering med statistik.

Via vår mobila applikation Elitserien 2011/2012 (för iOS och Android) kan du också följa händelserna - och därtill har du möjlighet att ta del av helt unika målklipp.

Elitserien Play

För dig som besökare innebär tjänsten Elitserien Play att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre. Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.