• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec

Malmö värvar back från Västerås

22 maj 2017 15:00

Lagbygget fortsätter för Malmö Redhawks. På måndagen presenterades en ny back - en 26-åring som sedan tidigare är bekant för lagets assisterande tränare Martin Filander.


Anton Myllari är född i Västerås och kommer senast just därifrån. Han har annars spelat på olika platser i Sverige i division 1 och HockeyAllsvenskan.

Nu har han skrivit ett årslångt kontrakt med Malmö.

– Det känns väldigt bra att vara här och vara en del av Malmö Redhawks under den kommande säsongen. Jag vet att det kommer att krävas ett stenhårt jobb men jag ska ta tillvara på den här chansen, att få spela SHL-hockey, säger Anton Mylläri själv.

Det är en stor och stark spelare som kommer till Malmö, en back med främst defensiva kvaliteter.

– Anton är en spelare som vi har följt i vinter och även haft ögonen på tidigare. Han var en jättetalang i unga år. Vi ser en stor uppsida i honom och tror att han kan utvecklas till en bra SHL-spelare här hos oss. Martin Filander har haft honom tidigare och känner väl till honom både som person och som spelare. Vi tror att han kommer att passa väldigt väl in i vårt sätt att spela, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Hela nyheten på Malmös hemsida.