• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Nedsläpp: Gävle och Brynäs laddar för guldfest

15 april 2012 17:48

Brynäs har fyra raka segrar mot Skellefteå. Brynäs har tre raka hemmasegrar mot Skellefteå. Brynäs har vunnit de sju senaste matcherna. Brynäs har vunnit de tre senaste hemmamatcherna. Det är med andra ord minst sagt upplagt för guldfest i Gävle den här kvällen. I så fall för första gången sedan 1999. Eller kommer Skellefteå att gripa det sista halmstrået och ordna en ny SM-finalrond på tisdag?


Brynäs - Skellefteå

Brynäs leder med 3-0 i matcher i bäst av sju.

Inför nedsläpp har vi på Hockeyligan.se som vanligt tagit en titt på laguppställningarna. Brynäs saknar långtidsskadade Sebastian Lauritzen och Andreas Dackell (numera i båset) sedan tidigare. Simon Löf var inte med i går och han är inte heller med i kvällens laguppställning.

Enda skillnaden jämfört med lördagens uppställning är att Simon Bertilsson, som senast var sjundeback, nu bildar det första backparet med Ryan Gunderson. Bertilsson byter därmed plats med Jonathan Carlsson.

Precis som senast är Emil Molin med som extraforward. Molin som för övrigt tidigare i dag belönades med ett A-lagskontrakt.

Precis som senast saknar Skellefteå Lee Goren, Johan Forsberg och Rasmus Edström. Hannu Pikkarainen är precis som i går uppsatt som sjundeback. Anders Söderberg, som senast var extraforward, bildar i kväll tredjekedjan tillsammans med Martin Lundberg och Christian Söderström. Därmed står Fredrik Hynning utanför laget den här gången. Adam Pettersson är med som extraspelare.

Därmed inga större förändringar i Skellefteå heller. Åtminstone inte enligt laguppställningarna i alla fall.

STATISTIK INFÖR MATCHEN

Mer inför matchen hittar du även på Brynäs och Skellefteås hemsida.

Elitserien Play

Du har väl inte missat elitserielagens web-TV Elitserien Play? För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre. Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Följ matchen i text och video

Kvällens match följer du via Elitserien Arena, där du hittar artiklar och video både inför och efter match - och under match självfallet även liverapportering med statistik.

Via vår mobila applikation Elitserien 2011/2012 (för iOS och Android) kan du också följa händelserna - och därtill har du möjlighet att ta del av helt unika målklipp.

Mycket nöje!