• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan

Nordqvist serverades "Veckans snyggaste"

5 november 2012 15:10

Vi går nu in i landslagsuppehåll. Men "Veckans snyggaste" tar inte paus för det. Kolla här in det snyggaste målen som gjordes den förra veckan i Elitserien.


I topp hittar vi Brynäs Jonas Nordqvist som bara hade att sätta klubban till efter ett läckert förarbete av hans lagkamrater.

Sebastian Enterfeldt passade bakom ryggen till Johan Harju som tog pucken bakom mål. Väl där var det hans tur att passa bakom ryggen. In med pucken framför mål där Jonas Nordqvist fanns placerad. Nordqvist satte klubban till och det snygga målet var ett faktum.

Det här är kandidaterna

Det här målet gör att Nordqvist kvalificerar sig, tillsammans med de tidigare veckovinnarna Petr Vampola i Växjö, Fredrik Hynning i AIK och Oscar Lindberg i Skellefteå, som en av kandidaterna du kan rösta vidare till finalomröstningen senare i vår.

Rösta - och vinn!

Nu är det du som bestämmer. Vem av dessa fyra veckovinnare har stått för det snyggaste målet? Rösta här på hockeyligan.se och ha chansen att kamma hem fina priser som värdekoder i tränarspelet Coach LeMat och TV-spelet NHL 13 från EA Sports!