• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan

Lundströms parad är "Veckans snyggaste"

5 november 2012 15:10

Det har återigen blivit dags att kolla in vilka räddningar som har varit det snyggaste i Elitserien i veckan som gått. Det här är topp fem.


Högst upp på listan hittar vi Timrås målvakt Joakim Lundström som med en enastående reaktionsförmåga lyckades stoppa MODO:s Ladislav Nagy från att näta.

Nagy fick pucken serverad och Lundström var tvungen att förflytta sig i raketfart från sida till sida för att hinna med. Något han gjorde. Med en spektakulär räddning såg han till att täppa igen målet och utses till den målvakt som gjorde den här veckans snyggaste räddning.

Det här är kandidaterna

Den räddningen gör att Lundström kvalificerar sig, tillsammans med de tidigare vinnarna Oscar Alsenfelt i MODO, Christian Engstrand i Linköping och Oscar Alsenfelt i MODO för en andra gång som en av kandidaterna som kan gå vidare till omröstningen om årets mål som sker senare i vår.

Rösta - och vinn!

Nu är det du som bestämmer. Vem av dessa fyra veckovinnare har stått för det snyggaste målet? Rösta här på hockeyligan.se och ha chansen att kamma hem fina priser som värdekoder i tränarspelet Coach LeMat och TV-spelet NHL 13 från EA Sports!