• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Nedsläpp: Silfver utan Järn i kamp om guld

10 april 2012 17:55

Äntligen är det dags för säsongens riktiga höjdpunkt, den slutliga kampen om Raoul LeMats pokal! Det är nu hjältar föds, stjärnor kan falla och bara den slutliga segraren kan vara riktigt nöjd... Inför SM-final 1 mellan Skellefteå och Brynäs har Hockeyligan.se tagit en närmare titt i lagen, där den stora förändringen är att Calle Järnkrok inte finns med i Brynäs.


Skellefteå - Brynäs

SM-final 1 i bäst av sju matcher

Läget i Skellefteå inför kvällens första SM-finalmatch är oförskämt bra. Laget är nämligen helt skade- och sjukdomsfritt så vitt vi känner till och laget formeras som förväntat.

Martin Lundberg inleder som extraforward, Hannu Pikkarainen är sjundeback och kedjorna är intakta från senast. Joacim Eriksson vaktar kassen.

Gästande Brynäs däremot får klara sig utan en av sina allra främsta anfallare, nämligen Calle Järnkrok. Därmed får spetsen Jakob Silfverberg klara sig utan sin radarpartner i kväll, Järnkroks ersättare i formationen med Sebastian Wännström är unge Emil Molin.

Årets Rookie Johan Larsson agerar förstecenter mellan Johansson och Ollas. I övrigt har Brynäs Andreas Dackell och Sebastian Lauritzen utanför laget, Jonathan Carlsson är med som back i fjärdefemman.

Följ matchen i text och video

Kvällens match följer du via Elitserien Arena, där du hittar artiklar och video både inför och efter match - och under match självfallet även liverapportering med statistik.

Via vår mobila applikation Elitserien 2011/2012 (för iOS och Android) kan du också följa händelserna - och därtill har du möjlighet att ta del av helt unika målklipp.

Mycket nöje!