• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Sheriffen Frögren lämnar Färjestad

4 april 2012 12:50

Efter tisdagens uttåg i SM-slutspelet bekräftade Jonas Frögren att han har spelat färdigt i Färjestad för den här gången. "Jag kommer inte att spela i Färjestad nästa år" säger backen till karlstadlagets hemsida.


Efter att hans Färjestad fick se sig besegrat med 4-1 i matcher i SM-semifinalserien mot Brynäs meddelar Jonas Frögren nu alltså att han lämnar FBK.

- Det är inget klart än, men jag kommer inte spela i Färjestad nästa år, säger Frögren till Färjestads hemsida och berättar vidare att det blir en flytt till Ryssland och KHL.

- Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Jag är rädd för att ångra mig efter karriären att jag inte tog chansen. Det är en utmaning och en bra liga, säger FBK:s sheriff och försvarsgeneral.

Vilken klubb det blir vill han dock inte avslöja än.
- Inte förrän det är helt klart.

Det rör sig hur som helst om ett tvåårskontrakt i Ryssland. Men backen lämnar samtidigt ändå en liten öppning för spel i Färjestad framöver.

- Det kan jag inte säga nu. Det vore ju drömmen. Men det gäller att vara hel och man vet ju aldrig. Man blir ju inte yngre.

Färjestads sportchef om läget inför nästa säsong