• Huvudsponsorer

Tor 12 Okt  (6 matcher)
Fre 13 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Lör 21 Okt  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)

Frölunda hoppas på flera comebacker

23 februari 2012 13:21

Inför matchen mot AIK i tisdags saknade Frölunda den långtidsskadade duon Anton Axelsson och Magnus Kahnberg. Dessutom tvingades både Henrik Tömmernes och Pierre Johnsson att bryta matchen på grund av skador. "Den senaste rapporten jag har fått är att alla ska vara tillgängliga för träning på fredag, men vi får se vilka som är aktuella för spel mot Linköping på lördag" säger Frölundas assisterande tränare Christian Lechtaler till Hockeyligan.se.


Inför lördagens drabbning håller tabelltvåan från Göteborg alltså tummarna för att så många som möjligt av kvartetten Axelsson, Kahnberg, Johnsson och Tömmernes ska kunna spela.

- Vi hoppas på att ska vara tillgängliga, inte minst då alla är ordinarie spelare. Men det är nog inte så troligt att alla fyra spelar på lördag. Axelsson och Kahnberg har ju varit borta en längre tid och det gäller att komma i form också. Men självklart hoppas vi på att alla är tillgängliga och i god form, säger Lechtaler och fortsätter:

- Vi tar ut laget på matchdagen och i och med att det fortfarande är över två dygn till nedsläpp kan mycket hända. Så vi får hur det ser ut på lördag. Hur som helst känns det jättebra att alla ska kunna träna på fredag, då vi är beroende av våra ordinarie spelare.

Hur ser du på matchen mot Linköping?
- Det blir en inspirerande uppgift. Linköping fightas för sitt liv, men alla poäng är viktiga även för oss och givetvis åker vi dit för att vinna och ta tre poäng.

Mer läsning:

Inga allvarliga skador på Tömmernes och Johnsson
12-02-15 Kahnberg: "Hoppas på spel på lördag"