• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan

HV71 värvar ny back

21 oktober 2017 17:31

HV71 gick under veckan ut med att Kristofer Berglund kommer att bli borta resten av säsongen, även Alexander Ytterell kommer att saknas ett par veckor framöver. Nu har smålänningarna värvat en ny back - en kanadensare.


Det är den 26-årige Stefan Elliott som skrivit på ett kontrakt med smålänningarna som gäller säsongen ut. Elliott kommer senast från spel i KHL med Ak Bars Kazan. Innan dess har han gjort över 230 matcher i AHL med bland annat Lake Erie Monsters och Milwaukee Admirals. Han har dessutom noterats för 84 matcher i NHL där han representerat Colorado Avalanche och Arizona Coyotes.

Johan Hult säger till klubbens hemsida att han kommer ansluta under den kommande veckan och att man jobbar med att han ska vara spelklar så fort som möjligt. Och såhär beskriver han sitt nyförvärv:

– Stefan är en back som är väldigt skicklig i spelet med puck. Han har ett bra förstapass och följer gärna med i det offensiva spelet. Han har samlat på sig erfarenhet både från NHL och KHL och kommer bli en värdefull tillgång för oss, säger Johan Hult till HV71's hemsida.