• Huvudsponsorer

Lör 14 Okt  (5 matcher)
Tis 17 Okt  (4 matcher)
Tor 19 Okt  (7 matcher)
Idag  (5 matcher)
Tis 24 Okt  (6 matcher)
Ons 25 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (5 matcher)
Fre 27 Okt  (2 matcher)

Mattias Persson lämnar Luleå

29 mars 2012 14:49

Luleå och forwarden Mattias Persson har beslutat att gå skilda vägar. "Jag trivdes jättebra med hockeyn i Luleå, men tyvärr har inte det sociala utanför hockeyn fungerat för mig och min sambo" säger Persson till LHF:s hemsida.


På sina 42 matcher för Luleå mäktade Mattias Persson med totalt 14 (6+8) poäng, vilket placerade forwarden på en tolfte plats i lagets poängliga i Elitserien. Men nu är det alltså klart att Persson lämnar norrbottenslaget.

- Vi hade ett bra lag med jättebra medspelare, tränare och fans plus en förening som har tagit väl hand om mig. Tyvärr har inte det sociala utanför hockeyn fungerat för mig och min sambo – vilket gjort att jag inte kunnat känna den glädje och harmoni som jag önskat, säger forwarden till Luleås hemsida.

Tillbaka till Malmö

Luleås sportchef Lars "Osten" Bergström om Perssons beslut.
- Vi kan bara tacka Mattias för hans insatser i Luleå Hockey och önskar honom lycka till i framtiden, säger Bergström.

Persson har signerat ett treårskontrakt med Malmö Redhawks, där han tidigare spenderat många säsonger i juniorverksamheten.

– Det är en teknisk och kreativ spelare som alla vill ha i sitt lag. Vi är glada över att få en elitseriespelare i laget och ännu en Malmöprofil, säger Malmös sportchef och VD Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Luleås lagbygge inför 2012/2013