• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan

Nedsläpp: Brynäs ändrar en del i backparen

20 mars 2014 18:00

Torsdagen bjuder på två kvartsfinaler. Både Luleå och Brynäs har kniven mot strupen och ska försöka reducera sina underlägen som inför kvällen är 0-2 i matcher. Växjö och Färjestad är båda av förståeliga skäl belåtna med prestationerna hittills och ändrar ingenting i formationerna.


Växjö Lakers - Luleå Hockey (2-0 i matcher)

Hemmalaget Växjö Lakers har tagit hem de inledande två matcherna och Sam Hallam har helt enkelt kopierat laguppställningen från den senaste matchen i Luleå och klistrat in till kvällens uppställning, precis som han gjorde inför den matchen. Han har därmed gått enligt devisen att det är dumt att ändra på ett vinnande lag och värdesätter kontinuitet.

Luleå Hockey ändrade om en hel del inför förra matchen. Lagledningen var då nöjd med hur formationerna presterade och väljer även där att satsa på kontinuiteten. Jonas Rönnqvist väljer samma manskap som senast med ett undantag.

Johan Fransson klev av matchen senast och saknas ikväll. Markus Oskarsson tar hans plats bredvid Pavel Skrbek i första backparet. Lars Bryggman kommer in i laget som sjundeback. Robin Jonsson är borta sedan tidigare.

Brynäs IF - Färjestad BK (0-2 i matcher)

I Läkerol Arena Ska Brynäs försöka vända den negativa trenden mot Färjestad. Senast var tränaren Tommy Jonsson riktigt irriterad på uppträdandet från laget i den första perioden och väljer att ändra om en del i backuppställningen.

Jörgen Sundqvist och Simon Löf är det enda backparet som är intakt jämfört med senast. Simon Bertilsson står uppskriven som sjundeback och Lukas Kilström spelar i par med Christian Djoos istället. Robin Jacobsson får i sin tur sällskap av Dennis Persson.

Gällande forwardssidan är det samma formationer som senast.

Ludwig Byström ersätter Christoffer Forsberg i fjärdeformationen i Färjestads laguppställning som annars är helt intakt jämfört med senast. Leif Carlsson är således nöjd med lagets prestationer och ändrar därför inget.

Anders Hedin (Foto: Bildbyrån)

Tyst stund för Anders Hedin

SHL:s styrelseordförande Anders Hedin somnade tidigare i veckan in i sitt hem efter en kort tids sjukdom. Vi känner stor sorg och saknad och våra tankar går till hans familj och närmast anhöriga. Inför torsdagen och fredagens matcher i slutspelet kommer en tyst stund att hållas för Anders och spelare, ledare och domare kommer under dessa matcher att bära sorgband.