• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec

Malmö plockar in spelare från Leksand

4 maj 2017 10:08

På onsdagen presenterades den meriterade centern Andy Miele som Malmös nyförvärv. På torsdagen blev nästa forward klar för klubben och han hämtas in från nedflyttade Leksand.


Forwarden Johan Olofsson är Malmös tredje nyförvärv inför SHL 2017/2018. 22-åringen kommer närmast från Leksand där han den gångna säsongen gjorde tio mål, men flyttar nu söderut där han kritat på ett tvåårigt avtal.

– Det ska bli väldigt inspirerande, att få vara en del av Malmö Redhawks under de två kommande säsongerna. Jag var och hälsade på under förra veckan och fick ett väldigt bra intryck av såväl staden som av ledningen runt laget. Tränarna vill spela en fartfylld hockey och det är något som passar mig perfekt, säger Johan Olofsson till Skåneklubbens hemsida.

– I Johan får vi in en ung, talangfull och extremt skridskosnabb forward. Just fart är något som tränarna värdesätter och därför känns det väldigt bra att få hit honom. Det är dessutom en spelare som vill framåt i sin karriär och vi ser att han kan ta steg hos oss, samtidigt som vi, med honom i truppen, kommer att ha fler spelare som kan hota offensivt, förklarar Malmös sportchef Patrik Sylvegård.