• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Hemma
MODO
MODO
Borta
Brynäs
BIF

Brynässeger trots nervdaller på slutet

2 februari 2016 21:25

Brynäs dominerade matchen mot MODO i två perioder. Men trots spelövertaget blev det nervdaller på slutet när MODO höll på att ta igen underläget. Dock blev det seger för gästerna med 5-3 efter det sista målet i tom bur.


Från start såg det bara ut som att Brynäs var redo för start. MODO blev rejält tillbakapressat och på matchens första skott satt 0-1 genom Nick Johnson. Snyggt mål från nära håll när MODO helt glömt bort markeringen.

Men allt eftersom kom MODO mer in i matchen. Mycket tack vare att Brynäs drog på sig ett par utvisningar. MODO fick också efter ett visst snurrande i anfallszonen in 1-1. Victor Olofsson kom framstormandes mitt emellan Brynäsbackarna och kunde stöta in pucken förbi en ställd Felix Sandström i nät.

I den andra perioden så satte Brynäs in en högre växel och MODO hade problem att hänga med. 1-2 kom genom Jesper Ollas. Sebastian Enterfeldt utökade ledningen till 1-3 kort därefter och när Pathrik Westerholm stötte in 1-4 snart därpå så var det ridå ner för MODO.

Hemmalaget hängde inte med och passade på att byta målvakt och sakta växte man mer in i matchen, men när väl lägena för reducering kom fanns inte effektiviteten där.

MODO höll på att komma ikapp

Den tredje perioden var MODO:s. Hemmalaget kom ut som ett nytt lag och fick till långa anfall på Brynäs. 2-4 kom också genom Carl Grundström som från nära håll pressade in reduceringen som godkändes efter videogranskning.

Likadant såg 3-4 målet ut med den enda skillnaden att det var Per-Åge Skröder som stod som målskytt.

Hemmalaget satsade sedan på att ta ut målvakten i en sista desperat jakt på kvittering men då kunde istället Greg Scott skicka in 3-5 i den tomma buren och därmed skicka tre poäng till Gävle.