Kan Örebro bryta Brynäs segersvit?

21 februari 2017 13:00
#ÖREBIF

Örebro jagar fortfarande sin första seger efter uppehållet, och ikväll tar man sig an formstarka Brynäs på hemmaplan. Två utav tre tidigare möten har gått till övertid, vem tar flest poäng ikväll?

Formkollen

Örebro har gått något knackigt efter uppehållet, med tre förluster i bagaget så hoppas man nu på en trepoängare. Örebro kommer senast från en förlust mot HV71 på hemmaplan. Närkelaget lyckades inte göra ett enda mål på smålänningarna och resultatet skrevs till 3-0.

Brynäs går desto bättre och har under de senaste fem matcherna bara radat upp vinster. Senast mötte de Malmö på bortplan och kunde åka hem med tre nya poäng då Brynäs vann med 3-2. Mycket tack vare David Rautio i målet, som stoppade 16 skott i den tredje perioden.

Läget i lagen

I listan nedan ser ni hur läget i laget sett ut den senaste tiden.

Notera att

• Örebro och Brynäs har mötts tre gånger under den här säsongen. Första matchen vann Brynäs med 5-3. De andra två mötena var desto jämnare och båda gick till övertid. Första vann Brynäs med 4-3 och den andra vann Örebro med samma siffror.
  • Örebros nyförvärv Lucas Lessio gjorde debut i lördags. Han sköt flest skott på mål av alla i Örebro. Fyra skott under de 19 minuter han spelade.
  • Ryan Gunderson har gjort fem poäng på de tre senaste matcherna.
  • Kevin Clark har även han producerat en hel del poäng på de sex senaste matcherna, där han noterats för fem mål och tre assist.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #OREBIF.