21 september 2017 13:00
#ÖRELHF

Lördagens premiär mellan Luleå och Örebro blev rafflande och svängig. Nu tar den dramatiken sin andra vända när lagen ställs mot varandra återigen. Örebro är ute efter revansch i sin hemmapremiär i Behrn Arena.

Formkollen

Örebro stod för en mäktig upphämtning senast mot Luleå i premiären. Matchen såg ut att vara förlorad när Luleå hade gått ifrån till 3-0 en bit in i den andra perioden. Men Örebro gav aldrig upp och efter tre snabba mål så knep man en poäng i matchen som till slut stannade vid Luleåseger 4-3 efter straffar.

– Vi åker sönder motståndarna i den tredje perioden, sa tränaren Niklas Sundblad på presskonferensen efter matchen.

Trots den tappade tremålsledningen så var det positiva tongångar i Luleås kabyss efter premiären. Laget bjöd på en imponerande effektivitet framåt och stod dessutom för ett bra spel i numerärt överläge där två av målen gjordes. Dessutom fick lagkaptenen Niklas Olausson en flygande start i återkomsten i Luleå med ett mål och en assist.