Hemma
Mora
MIK
Borta
Malmö
MIF

Formstarkt Malmö gästar Dalarna

2 november 2017 11:00
#MIKMIF

Gästerna kommer med fyra raka vinster i bagaget och ska ikväll försöka ta sin tredje vinst på bortaplan. Men hemmalaget kommer med en rejäl egoboost efter att ha slagit Örebro i båda drabbningarna i helgens back-to-back-möte.


Formkollen

Mora kommer med vind i seglen till kvällens möte efter att ha tagit fem poäng av sex möjliga i back-to-backmötet med Örebro i helgen. I och med dessa poäng klättrade Dalalaget upp till en elfteplats i tabellen och har bara fyra poäng upp till Linköping på tiondeplatsen, tre poäng bakom Mora jagar Brynäs.

Malmö har en fin formkurva bakom sig och har på de fem senaste matcherna tagit fyra raka segrar. På de två senaste bortamatcherna har skånelaget vunnit med 2-1, både mot Luleå och Växjö. Dessa två vinster var säsongens första på bortaplan och frågan är om Malmö kan fortsätta på det spåret och ta sin tredje raka bortaseger?

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Marcus Fagerudd gör idag sin sjätte match i Mora-tröjan. Han väntar fortfarande på första poängen men är en av dem som har mest istid i Mora.
  • Mathias Bromé och Andrew Rowe har gjort poäng i tre raka matcher, kan deras goda form hålla i sig även ikväll?
  • Jonas Gunnarsson återfinns idag i Redhawks laguppställning efter att ha spenderat inledningen i HV71, som det ser ut kommer han med största sannolikhet vakta kassen ikväll.
  • Fredrik Händemark har gjort tre mål hittills denna säsong, alla i powerlay.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIKMIF.