Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Skellefteå
SKE

Har Örebro samlat ny kraft under uppehållet?

14 november 2017 11:30
#ORESKE

Med fyra raka förluster fick Örebro välbehövlig vila under landslagsuppehållet. Nu ska ny kraft vara insamlad när Skellefteå väntar i Behrn Arena. Ett Skellefteå med en het landslagstrio som spjutspets.


Formkollen

Det var lägligt som uppehållet kom för Örebro. De rödvita laget från Närke hade då fyra raka förluster i bagaget och behövde nog samla ihop sig igen. Örebro som är hårt arbete personifierat har nu samlat ny kraft när SHL startar upp igen med en full omgång under tisdagen.

För motståndet står Skellefteå och detta blir lagens första möte under årets säsong.

I Skellefteå så kretsar mycket kring förstaformationen med Oscar Möller, Pär Lindholm och Joakim Lindström. Inte så konstigt med tanke på att trion gjort 53 poäng tillsammans så här långt och dessutom har man i den senaste veckan visat att man också kan leverera på landslagsnivå i Karjala Cup.

Läget i lagen

Örebro fick senast klara sig utan Arvid Aronsson, Daine Todd och Johan Wiklander. Oklart hur status är när SHL startar igen.

Filip Berglund och Simon Krekula var inte med i laget senast. Sedan tidigare är också Pontus Petterström och Johan Alm skadade.

Notera att

  • Örebro har endast vunnit efter full tid mot Skellefteå tre gånger på de 18 senaste matcherna.
  • På de sju senaste matcherna har Joakim Lindström, Pär Lindholm och Oscar Möller tillsammans gjort 26 poäng.
  • Jere Sallinen i Örebro har endast gjort två mål på de elva senaste matcherna.
  • Köp biljetter till matchen här!
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ORESKE.