• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Karlskrona
KHK

Frölunda vill ta revansch

7 december 2017 11:30
#FHCKHK

Frölundas förlust senast mot Malmö innebar att skåningarna gick om i tabellen. Nu vill göteborgarna ta revansch och resa sig i tabellen när Karlskrona kommer på besök i Scandinavium. Gästerna som endast har en trepoängare på bortaplan denna säsong.


Formkollen

Sett till de fem senaste matcherna har Frölunda förlorat de två senaste, först mot Rögle och senast mot Malmö. I och med att skåningarna vann senast gick de också om i tabellen och vi hittar nu Frölunda på en nionde plats. Bakom jagar Brynäs med bara tre poäng färre, men göteborgarna har bara tre poäng upp till sjätteplats. Nu vill man förstås hittat tillbaka till vinnarspåret och klättra i den jämna tabellen när Karlskrona kommer på besök.

Det går fortsatt tungt för blekingelaget som ligger näst sist i tabellen. De kommer senast från en dubbelmöte mot Färjestad där man lyckades knipa en poäng av sex möjliga. Det innebär att kvällens gäster tagit fyra poäng på de fem senaste matcherna. Trepoängaren mot Malmö var Karlskronas första vinst på bortaplan, och den statistiken vill man givetvis bättra på idag.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Karlskrona valde att gå skilda vägar med Alexander Deilert i helgen som var. Deilert kommer nu att spela för AIK i HockeyAllsvenskan.

Notera att

  • Simon Hjalmarsson har på de fem senaste matcherna svarat för två mål och sex assist och vi hittar honom på en tredjeplats i Frölundas interna poängliga.
  • Mattias Guter leder Karlskronas interna poängliga med 12 inspelade poäng. Guter noterades för två mål senast mot Färjestad.
  • Frölunda och Karlskrona har mötts en gång denna säsong, även då i Scandinavium där siffrorna skrevs till 3-0 för hemmalaget.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCKHK.