Hemma
HV71
HV71
Borta
Rögle
RBK

Rögle vill ta revansch i rond två

8 december 2017 11:30
#HV71RBK

Det har blivit dags för rond två i back-to-back-mötet mellan Rögle och HV71. Rond ett gick av stapeln under gårdagen i Ängelholm, då vann HV71 med 2-1, nu vill Rögle ta revansch.


Formkollen

HV71 vann rond ett nere i Ängelholm och nu öppnar man upp portarna till Kinnarps Arena i rond två mot Rögle. Smålänningarna vann med 2-1 under gårdagen och studsade i och med den segern tillbaka på vinnarspåret. Jönköpingslaget har blandat och gett den senaste tiden och har på de fem senaste matcherna vunnit tre och förlorat två.

Rögle är givetvis revanssugna när man skrinnar ut i Kinnarps Arena. Gårdagens förlust var den tredje i rad och faktum är att skåningarna är minst sagt sugna att ta en trepoängare på bortaplan. Senast skåningarna vann borta var den 19 oktober mot Brynäs. Räkna med en kamp in i det sista ikväll.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • HV71 och Rögle har drabbat samman två gånger denna säsong, och båda matcherna har slutat 2-1 till HV71.
  • Stefan Elliott har på sina elva matcher i HV-tröjan noterats för fem assist, den senaste kom igår. Dock väntar Elliott på första målet i SHL.
  • David Ullström svarade igår för ett mål, två skott på mål och fyra utanför och var skottvilligast för smålänningarna.
  • Bryan Lerg gjorde Rögles enda mål igår, assisten svarade Jack Connolly för, båda dessa herrar hade gått poänglösa i två matcher innan gårdagen.
  • Craig Shira spelar näst mest i hela SHL, bara Djurgårdens Marcus Högström spelar mer. Shira snittar cirka 23 och en halv minut per match.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71RBK.