Hemma
Malmö
MIF
Borta
Skellefteå
SKE

Sista chansen för Malmö att slå Skellefteå

2 januari 2018 11:30
#MIFSKE

När Malmö på tisdagen tar emot Skellefteå är det fjärde och sista möjligheten att få med sig en seger. Med Rakhshani och Miele i dunderform siktar skåningarna på att göra verklighet av det.


Formkollen

Malmö är otroligt formstarkt. Tre raka segrar har laget och efter två raka bortamatcher vänder laget hem igen. Just hemmaplan var tidigare ett problem, men fem raka nederlag fick räcka - och det med besked när Frölunda nollades i senaste hemmamatchen.

Skellefteå har blandat och gett lite i sin resultatrad den senaste tiden. Dagen innan nyårsafton blev det en svidande förlust mot rivalen Luleå, men västerbottningarna är med som tabellfyra i den jämna och rafflande tabellen.

Läget i lagen

Skellefteås poängkung Joakim Lindström är avstängd och kommer inte finnas med mot Malmö.

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Rhett Rakhshani och Andy Miele kom tillbaka samtidigt efter skada den 14 november. De har sedan dess spelat 15 matcher ihop och på dessa gjort 6+13 poäng (Rakhshani) och 6+9 poäng (Miele). De har båda dessutom en levande poängsvit på tio raka matcher.
  • En åtta matcher lång poängsvit har Skellefteås Joakim Lindström, men den kommer att stanna där eftersom han är avstängd. Det innebär också att Oscar Möller och Pär Lindholm får klara sig utan playmakern i gästernas fruktade kedja.
  • De tidigare mötena har slutat 3-0, 4-2 och 5-3 till Skellefteå.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFSKE.