• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Välmeriterad back till Växjö

3 maj 2018 09:15
Nyförvärv

Han har 44 matcher i Tre Kronor-tröjan, två SM-guld och ett VM-brons på meritlistan. Under onsdagskvällen presenterade Växjö Lakers att Niclas Burström är klar för klubben.


Den Skellefteåfostrade backen valde att lämna Västerbotten efter säsongen 2016/2017 för spel i Ryssland och KHL. Efter sammanlagt 53 matcher i Vityaz Podolsk och Yugra Khanty-Mansiysk väljer Niclas Burström nu att flytta hem till Sverige igen - kommande säsong blir det dock spel i Växjö Lakers.

Burström är en välmeriterad back med över 450 SHL-matcher inklusive slutspel med Skellefteå, två SM-guld, 44 matcher i Tre Kronor-tröjan och ett VM-brons.

27-åringen har förutom året i Ryssland representerat Skellefteå under hela sin hockeykarriär - förutom tolv matcher under säsongen 2009/2010 då han lånades ut till just Växjö Lakers - då i HockeyAllsvenskan.

– Det ska verkligen bli jätteroligt att få dra på sig Växjö-tröjan igen och vara en del av Växjö Lakers organisation, säger Burström till Växjös hemsida.

Sportchefen Henrik Evertsson säger såhär om nyförvärvet;

– Niclas Burström har ända sedan han lånades in till oss säsongen 09/10 varit något av en favoritspelare för mig. En spelare med fantastiskt blick och en konstant vilja att vinna varje situation ute på isen. Det ska bli grymt kul att jobba med Niclas igen och tillsammans ytterligare höja hans och vår nivå.

Niclas Burström kontrakt är skrivet på 3 år och han kommer att spela i tröjnummer 34.