• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Dags för sista delfinalen till Veckans räddning

20 mars 2017 14:02
Veckans räddning

Det har blivit dags för sista delfinalen i Veckans räddning. De fyra senaste veckornas vinnare ska bli två och det är ni som bestämmer vilka som ska gå vidare till nästa omgång.


Förra omröstningen vanns av Brynäs Felix Sandström och därmed gör han de tidigare tre veckornas vinnare sällskap i kampen om en kanditatur till Årets räddning.

Och det är dit vi kommit nu. Totalt har fyra veckovinnare röstats fram av er, och nu ska två av dessa vinnare vidare som de nya kandidaterna till årets räddning.

Röstar gör du här till höger.

Så går det till

Redaktionen på SHL.se väljer varje vecka fram kandidater till veckans räddning. Sedan är det upp till dig som besökare att rösta fram en veckovinnare i varje kategori.

När vi sedan kommer till säsongens olika landslagsuppehåll kommer alla veckovinnare samlas och en ny omröstning sker. Vinnare i den omröstningen blir sedan kandidater till årets räddning.

Detta pågår under hela säsongen vilket kommer leda till att vi har tolv kandidater under slutspelet - tolv kandidater som tävlar om titeln Årets räddning.

Denna omröstning pågår till fredagen den 24:e mars och två vinnare går vidare som nya kandidater till årets räddning. Den omröstningen avgörs efter säsongen i SHL Awards.