• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Veckans SHL TOTW: Noah Welch (Växjö) och Pär Lindholm (Skellefteå)

10 november 2017 10:00
ESHL

Denna vecka konstaterar vi med glädje att det blev dubbelt upp SHL i EA SPORTS NHL 18 när spelarna till ”Veckans Lag” utsågs. Häng med in när vi granskar vad tvåvägsforwarden Pär Lindholm och tunge backen Noah Welch kan bidra med till ditt lag.


Noah Welch och Pär Lindholm har i all ärlighet inte speciellt mycket gemensamt. De spelar för olika lag, för olika positioner, härstammar från olika länder och är i olika skeden av sina respektive karriärer. Den närmaste parallell man kan dra är att båda går till SHLs landslagsuppehåll med positiva formkurvor bakom sig.

Den 35-årige backpjäsen Welch återvände nyligen till Växjö efter två säsonger i MODO respektive Malmö och gjorde sina första SHL-matcher för säsongen i Växjös dubbelmöte mot Rögle. Det märktes att Welch sett fram emot återkomsten då han omedelbart smällde in säsongens första mål och assist i den första matchen, för att sedan följa upp det med ytterligare en assist i andra matchen. En prestation nog värd att uppmärksamma, vilket också skedde från EA SPORTS sida.

Welchs’ HUT TOTW-kort har en total på 77 med händer och tacklingar som starkaste attribut. Inte så konstigt kanske för en back som Welch som både kan lägga ett förstapass med klinisk precision men också totalt köra över en framskrinnande forward. När det gäller synergier så ger Welchs kort +1 till BM (Breakout Master – fördel till handledsskott och passningar) och LL (Locker Room Leaders – fördel i det offensiva spelet generellt)

Unge Skellefteåstjärnan Lindholm har i sin tur mycket att glädjas över för närvarande. Inte nog med att Tre Kronor hörde av sig nyligen för att knyta sig an 25-åringens tjänster under den pågående Karjala Cup, han stod dessutom för ett hattrick i sista SHL-matchen innan uppehållet samt ett mål och en assist i matchen innan det. Totalt innehar han en fjärdeplats i SHLs totala poängliga.

Lindholms HUT TOTW landar på 74 totalt med skridskoåkningen som starkaste attribut på 77 totalt. När det gäller synergier så har Lindholm +1 i FS (Fine Shooting – fördel till handledsskott och balans) samt – precis som Welch – +1 i Locker Room Leaders.

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL. Vi ses!

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter