• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Örebros första nyförvärv i hamn: "Ser stor utvecklingspotential"

8 april 2019 11:10
Nyförvärv

På måndagsförmiddagen presenterade Örebro Hockey sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen. Närkelaget värvar från HockeyAllsvenskan och AIK, när den 21-årige forwarden Max Lindholm ansluter på ett tvåårskontrakt.


Örebro Hockeys säsong slutade i en åttondelsfinal mot de regerande mästarna Växjö Lakers. Sedan en tid tillbaka har truppbygget inför kommande säsong påbörjats och på måndagsförmiddagen kunde Närkelaget presentera sitt första nyförvärv för säsongen.

Den 21-årige forwarden Max Lindholm ansluter på ett tvåårskontrakt och kommer närmast från HockeyAllsvenskan och AIK.

– Jättekul att Max väljer att komma till oss. En ung spelare som jag ser stor utvecklingspotential i. Max är en stor spelare med riktigt bra spelförståelse och han har många spännande vertyg i sin vertygslåda. Max är bara 21 år och i början av sin hockeykarriär och det ska bli spännande att följa hans resa hos oss, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Lindholm stod för 39 poäng på 49 matcher i HockeyAllsvenskan under säsongen och var en av de mest poängproduktiva spelarna i Stockholmsklubben. 21-åringen har tillhört AIK:s organisation sedan säsongen 2014-2015 och har dessförinnan representerat bland annat Djurgården och Huddinge.