• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Veckans SHL TOTW: Moras John Persson

23 november 2017 10:52
ESHL

Efter speluppehållet är SHL tillbaka med full kraft vilket inte minst märks när vi tar en titt på Veckans lag i EA SPORTS Hockey Ultimate Team. Denna gång är det Moras kraftfulle forward John Persson som utmärkt sig och belönats med en utmärkelse. Klicka dig in för att läsa mer om John Persson.


Moras interna ledare sett till både mål och poäng är den storväxte powerforwarden John Persson. Den 25-årige svensken inledde säsongen starkt men tycks ha tagit sitt spel till helt nya nivåer i samband med de tre senaste matcherna där han stått för fem mål och en assist. Inte särskilt konstigt då att EA SPORTS valde ut honom att vara SHLs representant för Veckans lag!

Tar vi en närmare titt på statistiken noterar vi att fem av Perssons totalt nio mål på säsongen har kommit i spelformen powerplay och det är även tydligt att Moras nyförvärv inför säsongen trivs bättre med att placera pucken i nät än att spela fram till mål, om vi ser till karriärhistoriken.

Perssons HUT TOTW-kort landar på en total av 77 där han – i egenskap av sin roll som powerforwad – har tacklingar (fysiskt spel) som ett av sina starkaste attribut. Utöver tacklingar har Perssons TOTW även bra egenskaper i attributet ”händer”. Tar vi slutligen en titt på kortets synergier så noterar vi att det ger +1 till FS (Fine Shooting – fördel till balans och handledsskott) och S (Silky Smooth – fördel i snabbhet, skicklighet och puckkontroll)

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL. Vi ses!

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter