• Huvudsponsorer

Linköping värvar på nytt från AIK

3 juli 2017 19:39

Sedan tidigare har Linköping gjort klart med forwarden Fredrik Karlström från AIK. Nu presenterar östgötarna på nytt en spelare från samma klubb - ett spännande namn som Linköping hoppas ska ta nästa kliv.


Spelaren det handlar om är Daniel Olsson Trkulja. Den 26-årige forwarden är fostrad i AIK och förutom tre säsonger i Kallinge/Ronneby i division 1 har han varit moderklubben trogen.

Han har inte fått känna på SHL-spel ännu så han kommer till en ny nivå.

– Vi är väldigt nöjda över att presentera Daniel som vårt senaste tillskott till truppen. Vi ser att han besitter egenskaper som kommer att bidra till vårt lag. Det känns helt klart spännande att se honom i SHL-miljö och vi hoppas att han ska ta ytterligare steg i sin utveckling, säger Fredrik Emvall, General Manager i LHC till klubbens hemsida.

Olsson Trkulja har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det känns jättebra. Det känns riktigt kul att få komma till Linköping och göra sin första säsong i SHL. Linköping är en bra klubb som jag har hört väldigt mycket gott om. Det är en bra möjlighet och jag ser fram emot att ansluta till laget i slutet av juli, säger han.