• Huvudsponsorer

Tre kandidater till Årets mål

11 november 2019 13:30
PLAY

Se de tre snyggaste målen hittills i SHL 2019/2020. Dessa tre kommer att ha chansen att bli Årets mål när säsongen summeras i SHL Awards 2020.


Det har gjorts enormt många otroligt vackra mål så här långt in på säsongen. Att välja ut tre mål från den mängden har varit tufft, men det är dessa tre mål som har stått pall för den tuffa konkurrensen.

Så här går det till

Varje måndag plockas de fem snyggaste målen ut från föregående vecka och vid varje landslagsuppehåll plockar vi sedan ut de tre allra snyggaste målen som dittills har gjorts. Dessa tre går vidare till att tävla om att bli Årets mål efter säsongen.

När säsongen summeras kommer vi att ha plockat ut tolv mål som tävlar om att bli Årets mål. De tolv målen kommer att mötas i dueller som följer SM-slutspelet i mars och april 2020 där ni bestämmer vilka som går vidare genom att rösta på era favoriter.

Under kvartsfinalspelet kommer sex dueller finnas tillgängliga för besökare till SHL.se att rösta på. Tolv kandidater kommer således att bantas ner till sex stycken.

Dessa sex kommer att ställas i tre nya dueller mot varandra samtidigt som semifinalerna i SM-slutspelet pågår. Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och på så vis blir tre finalister klara i båda kategorierna lagom tills dess att SM-finalen startar.

De tre finalkandidaterna i varje kategori kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets mål att presenteras.