• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Janne Karlsson tillbaka i Elitserien

12 januari 2013 13:40

Tränaren Janne Karlsson är tillbaka i Elitserien igen. Karlsson har skrivit kontrakt med tabelljumbon Rögle säsongen ut med option även för 2013/2014. Dessutom förlänger RBK kontraktet med tränaren Dan Tangnes till våren 2015. "Janne förstärker vår ledarstab och tar rollen som headcoach med ansvar för det defensiva spelet, medan Dan är assisterande coach med ansvar för anfallsspelet" säger ängelholmslagets sportchef Pelle Svensson till klubbens hemsida.


Janne Karlsson, som tidigare bland annat har tränat Frölunda, Linköping och HV71, är ett välbekant namn i elitseriesammanhang och han kommer närmast från KHL-klubben Atlant Mytishchi, där han var verksam fram till oktober 2012.

- Vi har mer att få ut av det här laget och har hittat en bra struktur och rollfördelning. Janne är headcoach och ansvarar för det defensiva spelet, Dan blir assisterande och den som tar hand om anfallsspelet. Kenny Jönssons arbetsuppgifter kommer innebära stöd till Janne och Dan som en övergripande analytisk och taktisk koordinater, där bland annat scouting av motståndare och deras spelsystem ingår, säger Rögles sportchef Svensson till lagets hemsida och tillägger:

- Det känns dessutom positivt att vi nu förlängt samarbetet med Dan Tangnes över längre sikt, fram till 2014/2015.

Läs mer på Rögles hemsida.