• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

Malmös supervändning mot Skellefteå

15 maj 2018 14:00
MIF 2017/2018

Malmö startade 2018 med att svara för en riktig krigarinsats när Skellefteå kom på besök. Efter att ha hämtat upp ett 4-0-underläge till 4-4 i den sista perioden kunde Nils Andersson se till att extrapoängen stannade kvar i Skåne.


Inför säsongens sista möte mellan Skellefteå och Malmö hade västerbottningarna vunnit de tre första och såg länge ut att gå mot en fjärde. Skellefteå öppnade starkast och hade efter två spelade perioder tagit ledningen med 4-0, dessutom vann de skottstatistiken med hela 16-3 i mittenakten.

I den tredje perioden visade Malmö att det minsann inte var över än på långa vägar. Inom loppet av en minut och åtta sekunder, med cirka sex minuter kvar av matchen, hade Daniel Zaar, Rhett Rakhshani och Marcus Sylvegård sett till att blåsa liv i matchen ordentligt. Robin Alvarez såg sedan till att ta matchen till förlängning när han kvitterade med 27 sekunder kvar av matchen.

Glädjen i Malmö Arena visste sedan inga gränser när Nils Andersson sköt extrapoängen till skåningarna dryga minuten in i förlängningen.

Här kan du se höjdpunkter från matchen om och om igen.