• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt

Malmös supervändning mot Skellefteå

15 maj 2018 14:00
MIF 2017/2018

Malmö startade 2018 med att svara för en riktig krigarinsats när Skellefteå kom på besök. Efter att ha hämtat upp ett 4-0-underläge till 4-4 i den sista perioden kunde Nils Andersson se till att extrapoängen stannade kvar i Skåne.


Inför säsongens sista möte mellan Skellefteå och Malmö hade västerbottningarna vunnit de tre första och såg länge ut att gå mot en fjärde. Skellefteå öppnade starkast och hade efter två spelade perioder tagit ledningen med 4-0, dessutom vann de skottstatistiken med hela 16-3 i mittenakten.

I den tredje perioden visade Malmö att det minsann inte var över än på långa vägar. Inom loppet av en minut och åtta sekunder, med cirka sex minuter kvar av matchen, hade Daniel Zaar, Rhett Rakhshani och Marcus Sylvegård sett till att blåsa liv i matchen ordentligt. Robin Alvarez såg sedan till att ta matchen till förlängning när han kvitterade med 27 sekunder kvar av matchen.

Glädjen i Malmö Arena visste sedan inga gränser när Nils Andersson sköt extrapoängen till skåningarna dryga minuten in i förlängningen.

Här kan du se höjdpunkter från matchen om och om igen.