• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Matchdagens stjärnor: Omutlig målvakt i topp

29 oktober 2013 22:36

En omutbar sista utpost i ett hett toppmöte hamnade högst upp på tronen, när redaktionen gjorde sitt val till matchdagens stjärnor utifrån tisdagens två SHL-matcher.


Tredje stjärna - Joakim Hillding

Den spelskicklige forwarden klev fram och visade sina kvalitéer som straffskytt. Han var hur säker som helst på sina två försök i Behrn Arena mot Örebro och fixade därmed den värdefulla bonuspoängen åt sitt lag. En matchvinnartyp helt enkelt.

Andra stjärna - Pierre-Edouard Bellemare

Fransmannen visade att han i sina bästa stunder är en riktigt vass avslutare när han väl får läge. I den heta seriefinalen mot Luleå visade han ingen pardon då han prickade dit det så viktiga 0-2-målet en bit in i den andra perioden. Det gav Skellefteå lite andrum. Och så småningom också en utökad serieledning.

Första stjärna - Markus Svensson

Hans kollega - eller konkurrent om man så vill - Henrik Karlsson blev nyligen uttagen i Tre Kronors trupp till Karjala Cup i nästa vecka. Men det var ändå Svensson som fick chansen i tisdagskvällens seriefinal på bortais mot Luleå. Svensson tackade för förtroendet, var säkerheten själv och bidrog starkt till trepoängaren.