• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Tre nya kandidater till Årets räddning

16 december 2019 13:00
Play

Uppehåll i SHL innebär att tre nya kandidater till Årets räddning ska plockas ut. Se vilka tre som tagits ut och som kommer att ha chansen att bli Årets räddning när säsongen summeras i SHL Awards 2020.


Under uppehållen är det dags att plocka ut nya kandidater till Årets räddning. Under tiden som gått mellan det första och andra uppehållet har målvakterna verkligen presterat superräddningar. De tre som plockats ut att gå vidare är samtliga högkvalitativa prestationer, så spela klippet och njut.

Under det förra uppehållet togs tre kandidater ut att gå vidare att tävla om att bli Årets räddning. De som gick vidare den gången listas nedan.

Så här går det till

Varje måndag plockas de fem snyggaste räddningarna ut från föregående vecka och vid varje landslagsuppehåll plockar vi sedan ut de tre allra snyggaste räddningarna som dittills har gjorts. Dessa tre går vidare till att tävla om att bli Årets räddning efter säsongen.

När säsongen summeras kommer vi att ha plockat ut tolv räddningar som tävlar om att bli Årets räddning. De tolv räddningarna kommer att mötas i dueller som följer SM-slutspelet i mars och april 2020 där ni bestämmer vilka som går vidare genom att rösta på era favoriter.

Under kvartsfinalspelet kommer sex dueller finnas tillgängliga för besökare till SHL.se att rösta på. Tolv kandidater kommer således att bantas ner till sex stycken.

Dessa sex kommer att ställas i tre nya dueller mot varandra samtidigt som semifinalerna i SM-slutspelet pågår. Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och på så vis blir tre finalister klara i båda kategorierna lagom tills dess att SM-finalen startar.

De tre finalkandidaterna i varje kategori kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets räddning att presenteras.