• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Veckans lineup från SHL.se!

5 november 2018 13:00
SHL 2018/2019

Efter varje spelvecka presenterar SHL.se "Veckans lineup". Sex spelare är uttagna - spelare som gjort ett extra avtryck de senaste matcherna. Håller du med om spelarvalet - eller är det någon som du saknar?


Spelarna i "Veckans lineup" väljs ut efter sina sportsliga prestationer. Den här uppställningen har haft den senaste spelveckan på sig att visa sina färdigheter och här har ni laget!

Målvakt

Johan Mattsson, Frölunda (1)
Vilken vecka han har haft Johan Mattsson. Han har startat i alla tre Frölundas matcher, spelat 180 minuter, tagit hem tre segrar och totalt släppt in två ynka mål. Två av 66 skott. Han har alltså imponerande 97 i räddingsprocent under veckan som gick.

Backar

Kodie Curran, Rögle (2)
Rögles excentriske back har kommit in i SHl på ett riktigt bra sätt. Under veckan gjorde han mål i alla tre Rögles matcher, spelade runt 25 minuter i alla matcher och var en starkt bidragande orsak till att Rögle tog full pott och klättrade i tabellen. Fick dessutom iväg 14 skott på mål.

Jesse Virtanen, Färjestad (1)
Virtanen spelar en viktig roll i Färjestad från sin backposition. Han spelar en hel del i powerplay och i veckan som gick svarade han för fyra poäng (2+2) på tre matcher. Mål i de två senaste matcherna.

Forwards

Leon Bristedt, Rögle (1)
Den unge talangen har växlat upp rejält och börjat få utdelning för sitt slit på isen. I veckan svarade han för fyra poäng (2+2). Han sköt tio skott på mål och gavs stort förtroende av tränarstaben med en genomsnittlig speltid på 19:12. Han spelade dessutom +4 och var inte inne på något baklängesmål.

Markus Ljungh, HV71
Även Markus Ljungh noterades för fyra poäng (2+2) i veckan som gick. Den pålitlige centern har funnit sig väl tillrätta i sin nya klubb och fortsätter han så här blir det en rolig säsong för honom.

Simon Önerud, HV71
Ytterligare en spelare som gjort fyra poäng (2+2) i veckan. HV71 sätter stor tillit till Önerud i offensiven och han har nu två tvåpoängsmatcher på de tre senaste. Har dessutom gjort det matchavgörande målet i båda dessa.

Fotnot: Siffran inom parantes visar hur många gånger spelaren blivit uttagen i Veckans lineup.