ESHL Säsongen 17/18

4 september 2017 15:59
eshl

ESHL är tillbaka för ännu en fartfylld säsong med inriktning ishockey och eSport. Följ med in för att få ett smakprov av vad som komma skall samt hur du kan vara med och påverka!


CHL har redan dragit igång och SHL-premiären är inom räckhåll. Vad kan då passa bättre än att rivstarta ESHL säsongen 17/18 med en överblick kring vad som komma skall?

Feedbacken från er – fans av SHL, NHL 18 och eSport – har under året varit glasklar: mer regelbundna uppdateringar, mer tävlingar, mer ESHL. Således är det dessa tre faktorer vi strävar efter att leverera när ESHL nu återvänder efter sommaruppehållet.

Ett självklart första steg i denna satsning blev att besöka EA SPORTS i Stockholm för att få en förhandsvisning av det spel som varje år har en självklar plats i allas vår spelhylla: NHL 18.

NHL 18 Producers Tour

En av dagens höjdpunkter var en presentation från EA SPORTS representanter: producent Clement Kwong och kommunikationsansvarig Evan Dexter. Fokus låg, föga förvånande, till stor del på alla nytillkomna funktioner i NHL 18 men även på hur produktionsteamet tänkt under utvecklingen av spelet. I ett försök att summera vad NHL 18 handlar om kan vi koka ner det till tre ingredienser:

  • Spelglädje (Nya NHL THREES andas fart och fläkt och är sannolikt det spelläge som kommer spelas mest när NHL-intresserade vänner och bekanta är på besök)
  • Utökad verktygslåda (Inte nog med att det adderats nya finter och försvarssvepningar med klubban, tillägget av flertalet helt nya ligor skapar mer djup än tidigare)
  • Samhörighet (Att kunna spela tillsammans, såväl online som offline, har funnits i producenternas blickfång genom utvecklingsprocessen – som en följd av detta finns nu fler möjligheter än någonsin tidigare att interagera med andra spelare)

Denna sammanfattning kan ses som en försmak inför vad som komma skall då vi på ESHL inom kort kommer släppa ännu mer material från NHL 18 Producers Tour. Håll särskilt utkik efter en videointervju med producent Clement Kwong!

ESHL 17/18

När ESHL nu återvänder gör vi det med förnyad energi och höga ambitioner. På menyn står regelbundna tävlingar, intressanta djupdykningar i NHL-världen samt även en ny serie på YouTube som planeras utkomma med ett avsnitt i veckan.

Vi har dock alltid som självklar målsättning att kunna ge fansen vad de vill ha. Därför frågar vi nu er, följare av ESHL, vad ni helst ser mer av på ESHL denna säsong?

Det kan vara allt ifrån vilken typ av artikel som fångar ert intresse, till vilka typer av tävlingar ni gärna ser till… egentligen vad som helst.

Skriv ett mail och skicka till [email protected] så kan du vara med och påverka.

Nästa inslag från NHL 18 Producers Tour släpps inom kort – vi ses då!